marți, 18 noiembrie 2014

Monica Macovei si prostirea tinerilor internauti care nu au habar de adevaratul chip al regimului basist instaurat timp de 10 ani in Romania



Aceasta creatura diabolica pe nume Monica Macovei,urata si la chip si la suflet este unul din gunoaiele deosebit de toxice pe care bisnirarul cocalar BACHUS de la Cotroceni a adunato din ghenele de gunoi ale societatii romanesti si a puso intro functie inalta in stat Cine era aceasta fiinta hidoasa inainte de 1989 (Domnul Vasile Delcea putand sa-i faca un tablou complet si real) ? A fost o procuroare tortionara bolsevica din tagma asasinului Visinescu si a turnatorul la securitate Traian Basescu facand parte din fauna umana cea mai urata de poporul roman impotriva caruia s-a rudicat sa lupte in decembrie 1989. Aceste creauri hidoase faceau parte din categoria cea mai urata de poporul roman personificand raul din societatea romaneasca de dinainte de 1989. 


Este vorba de acel bolsevism totalitarist-stalinist botezat socialism si apoi COMUNISM.Dupa 1989 acesti nomenclaturisti din timpul lui Ceausescu profitand de o confuzie semantica, sub bagheta minciunii specifica aceste categorii umane,s-a metamorfozat in ceea ce V.i.Lenin numea BURGHEZIE PROLETARA., Aceasta categorie de nomenclaturisti, cand a facut plopul mere si rachita micsunele au devenit luptatori feroce impotriva ..comunismului, asa cum erau inainte de 1989 luptatori impotriva fascismului.Privind chipul chipul lui Monica Macovei si al sefului ei Traian Basescu, vedem acel chip deosebit de urat a ceea ce ei numesc ,,COMUNISM" . Acesta este comunismul pe care l-am urat si-l uram atat de mult.Acesti mari specialisti in diversiuni si cacialmale avand o mass-media antiromaneasca CRISTO-IDIOTIZATA au reusit sa ne convinga de faptul ca tocmai ei si numai ei pot sa ne scape de ceea-ce nu a fost in Romania si anume o fantoma botezata COMUNISM,!? Si vorba lui Nenea Iancu ...Si dai si lupta, si dai si lupta si omoara peste 3 milioane de romani, si dai distrugere de fabrici si uzine care erau chipurile o gramada de fier vechi si multe alte distrugeri ca sa scapam de comunism.nu-i asa? Mai vine si Victor Ponta cel aratat de hienele acestea portocalii cu degetul ca,este conducatorul unui partid comunist care este de fapt o TURBINCA a lui IVAN ILICI unde CIORTAI se afla intr-un continuu JIHAD...batandu-se ca dracii intre ei. Si To'su Ponta vrea si el sa ia masuri dure ca sa dea o lovitura mortala cui credeti? Tot inexistentului comunism..Noi cei de la TRIBUNA de Dezbateri Sociale care este Forumul Social Roman, vazand dezastrul care se face in numele unei fantome, i-am chemat sa avem dezbateri pe aceasta tema. Nu au venit deoarece raman fara obiectul muncii lor si anume : LUPTA IMPOTRIVA COMUNISMULUI !! Aceasta lupta a lor este CAUZA.tuturor relelor Efectele le vedem si le simtim cu totii,dar nu le putem inlatuira pana nu eliminam cauza si anume SISTEMUL aberant si falimentar instaurat in Romania dupa 1989 si care a provocat imense daune si pagube timp de 25 de ani, Acest sistem instaurat si coordonat de aceste gunoie toxice umane, sistem pe care l-au facut dupa chipul si asemanarea lor hada. Daca vreti sa scapam de comunismul de care tot fac atata TAM-TAM, este musai sa scapam de aceste creaturi sinistre care-l intruchipeaza perfect.Ultima mare lovitura ne-au dato acum cand au rupt poporul roman in doua si invrajbindu-ne ne-au facut sa loveasca ROMANUL in ROMAN cu o manie proletara rar intalnita Reusind sa ne impuna drept conducator o marioneta idioata de-a lor in persoana penalului politruc gestapovist FUHRERUL cadavrului fost candva...PNL . 


Aici aveti in imagine pe tortionara procuroare bolsevica in actiune ,,luptand" impotriva COMUNISMULUI. HAI POPOR ROMAN LA LUPTA CEA MARE, ROB CU ROB SA NE UNIM si sa scapam de acel comunism intruchipat in aceste personaje sinistre ca aceasta din imagine pe nume Monica Macovei.



 

Monica Luisa Macovei:
"Felicitări românilor care s-au reunit împotriva dictaturii hoților de bani și de voturi! Felicitări, Klaus Iohannis!
Sunt mândră de românii din țară și din lume care au votat cu mic și mare, cu speranță și cerbicie împotriva lui Ponta și a dictaturii hoților, care ne-au furat și bani, și voturi.
Sunt mândră de românii din lume care și-au dăruit o zi din viață ca să voteze. Ponta a fost învins și de românii care au stat 15 ore în picioare, umiliți, fără să poată vota.
Sunt fericită că românii de acasă au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al românilor din lume, și așa ne-am reunit.
Îl felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria obținută. Are de partea lui speranța a milioane de români care nu doresc să mai fie umiliți și furați de politicieni. Milioane de români care vor respectarea statului de drept și justiție independentă, vor bunăstare și libertate."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu